Gyors élmény peca

Egyedül állóan varázslatos tóról van szó, kristály tiszta vize, hatalmas mélységei rettentő sok kincset rejtenek! Sikerült már az első alkalommal rabul ejtenie így időről időre vissza térő vendégek vagyunk!

Most viszonylag gyors 48 órás horgászatra volt csak lehetőségem elszakadni a munkától! Ebben a pár órában volt közel 40 fokos napsütés, felhőszakadás, villámlás egyszóval minden!Halak kapó kedvére ez pozitív hatással volt!

 

 

IMG_3434

A tó ismételten kegyes arcát mutatta rengeteg gyönyörű lakóját segithettem partra egy fotó erejéig, szám szerint 18db pontyot sikerült fogni amiből 8db 10+ egy 15+ töves és nem mellesleg egy 17+ tükör pontyot tarthattam a kezembe!

IMG_3544

IMG_3302

Érdemes meg említeni hogy  kivétel nélkül mindegyik hal utolsó pillanatig küzd próbál mindent elkövetni hogy megszabaduljon a horogtól!

IMG_3283

IMG_3630

Az idő rövidsége miatt választásom csali terén oldódó bojlikra esett, amit etetésnek ki egészítettem párolt bojlival illetve pelettel!Ízekben főként a halas-fűszeres illetve a máj-tintahal működött!
A tavon van mód etetőhajó használatára ami nagy segítségünkre lehet, a tó közepén lévő haltartó helyek eléréséhez, de nagyon szép eredményeket lehet elérni a parttól 80-90m is mivel már itt is 4-4,5m-es vizünk van!

IMG_3364

IMG_3690

Technikai okok miat én is a fentiekhez hasonlóan jártam el a túra utolsó éjszakáján, dobálva juttattam be a felkínált csalit illetve etettem meg az előttem lévő helyet!Ennek köszönhetően volt szerencsém találkozni a tó egy igen régi lakójával!

Ezúton is szeretném megköszöni a vendéglátónknak a szívéjes fogadtatást!

-Róth Barnabás